www.nyiregyhazaajto.hu


A tartalomhoz

Biztonsági Paraméterek

Biztonsági Paraméterek

Hol kap acél bejárati ajtót 79.990 Ft-ért, beszereléssel együtt?

Biztonsági paraméterek

Az ajtó szárnyrész 2,5 mm vastag magas minőségű acéllemezből készült, belseje acélszerkezetű biztonsági merevítéssel a kilincs és a pánt oldalán külön megerősített, így az ajtó jobban ellenáll a behatolással szemben.
A tokszelvény 1,5 mm vastag, acéllemezből készült. Tulajdonsága, hogy rendkívül merev szerkezetet biztosít a toknak, így megakadályozza annak eldeformálódását, és pontos illeszkedést biztosít a zárszerkezetnek.


Figyelem: a nyiregyhazaajto.hu minden esetben a 7 cm vastagságú HiSec acél biztonsági ajtót forglamazza és nem a rosszabb minőségű 5 cm-est!

Zárbetétek: 2 darab egymástól külön zárható biztonsági cilinderbetét.
15 ponton záródó acéltüskés zárszerkezet, melyek 3 irányba alul, felül és a kilincs oldalán reteszelnek. Maximális védelmet biztosítanak minden irányban.
A cilinderbetétek, MABISZ minősítéssel rendelkeznek, melyek biztos védelmet jelentenek a zárbetétekkel szemben, leggyakrabban elkövetett zársöprés, finomnyitás, magkihúzás, savazás ellen - MABISZ NYTSZ: 3559-10-2/20061214. A biztosítók már elismerték az ajtó biztonsági védelmét.
Az acéltokba süllyesztett robusztus csuklópántok teljesen hozzáférhetetlenek, így gyakorlatilag behatolhatatlanná teszik az ajtó pántoldalát, mivel azokat nem lehet feszítővassal elérni.
Az ajtólapot egy 5 mm-es acéltakaró védi, mely meggátolja a tokból történő kifeszítését.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe